Bli basenjieier

Er du mer nysgjerrig på denne urgamle litt underlige men fantastisk elegante rasen? Det gleder oss, for vi her på Basenji.no har en sterk lidenskap for denne rasen og vi elsker å prate basenji med alle som er interessert i å lytte.

En god del fakta om rasen, tips og informasjon finner du på våre sider, og ta gjerne en titt på vår FB-gruppe der får du kontakt med mange andre basenjieiere. Har du spørsmål så anbefaler vi at du ser på listen over våre registrerte oppdrettere og tar kontakt direkte med de.

Registrerte oppdrettere

Her finner du alle våre “Registrerte Basenji.no Oppdrettere”

Vi er stolte over å presentere våre registrerte oppdrettere her, som alle jobber aktivt til det beste for rasen og å ivareta dens særegenhet. .

Full liste med kontaktinfo til oppdretterne finner du her.

Valpekull

Klikk inn her for å se oversikt på aktuelle valpekull og planlagte kull fra våre registrerte oppdrettere. Merk at basenji i hovedsak kun har en løpetid i året og det skjer på høsten. Har du spørsmål om kullplaner, ta kontakt direkte med våre oppdrettere.

Lyst å høre litt mer om det arbeidet oppdretterne gjør? Hva som legges ned av timer og jobb frem til at en valp er klar for et nytt hjem? Ta en titt på Btv episoden “En basenjivalp blir til – for dummies

Der får du et godt innblikk i en oppdretters liv og hverdag.