Bli basenjieier

Er du mer nysgjerrig på denne urgamle litt underlige men fantastisk elegante rasen? Det gleder oss, for vi her på Basenji.no har en sterk lidenskap for denne rasen og vi elsker å prate basenji med alle som er interessert i å lytte.

En god del fakta om rasen, tips og informasjon finner du på våre sider, og ta gjerne en titt på vår FB-gruppe der får du kontakt med mange andre basenjieiere. Har du spørsmål så anbefaler vi at du ser på listen over våre registrerte oppdrettere og tar kontakt direkte med de.

Registrerte oppdrettere

Her finner du alle våre “Registrerte Basenji.no Oppdrettere”

Vi er stolte over å presentere våre registrerte oppdrettere her, som alle jobber aktivt til det beste for rasen og å ivareta dens særegenhet. Alle våre oppdrettere forplikter seg til å følge NKKs etiske grunnregler for avl og oppdrett, og Basenji.no sine retningslinjer for avl.

Full liste med kontaktinfo til oppdretterne finner du her.

Valpekull

Klikk inn her for å se oversikt på aktuelle valpekull og planlagte kull fra våre registrerte oppdrettere. Merk at basenji i hovedsak kun har en løpetid i året og det skjer på høsten. Har du spørsmål om kullplaner, ta kontakt direkte med våre oppdrettere.