Online magasin og nett-TV
for basenji interesserte

Bladet er et nettmagasin for alle basenji-interesserte i Norge, fyllt med firbent lesestoff om denne særegne rasen. Nyttige tips, aktuelle artikler og intervju med basenjifolk som har noe på hjertet. Sammen med det Btv som er en liten nettTV-kanal.

På den måten kan vi formidle mye interessant, nyttig og morsomt om basenji, med tekst, lyd og bilder til glede for alle basenji-interesserte i Norge, fylt med firbent lesestoff om denne særegne rasen. Nyttige tips, aktuelle artikler og intervju med basenjifolk som har noe på hjertet. Sammen med kunnskapsrike folk som har lang erfaring med rasen vil du bli kjent med denne elegante, stolte og hengivne urhunden og dens unike historie.

I Bladet blir det jevnlig publisert litt artikler og lesestoff, oppdateringer fra ulike aktiviteter/konkurranser med mer. Btv skal ha minst en episode i måneden, men det vil ofte komme noe mer og litt kortere episoder innimellom.
Btv vil også kjøre en programserie med eksklusive klipp fra oppdretterlivet og valpekassen, der vi ønsker å ta dere med gjennom hele valpeperioden. Fra fødsel og til valpen flytter ut, vil du få følge hele prosessen, jobben og arbeidet som legges ned av seriøse oppdrettere for å ivareta denne unike rasen.

Bladet/Btv er et abonnementsbasert nettmagasin med en liten årlig kostnad, som er der slik at vi kan få dekket inn litt av driftskostnadene. Abonnement koster kun kr. 360,- pr/år. Registrer ditt abonnement i dag!

Vi håper de vil være til glede og nytte. Har du tips, innspill eller noe du mener burde være tatt med i Bladet eller Btv episode, så skriv til oss! Vi blir veldig glad for innspill, eller ris og ros, skriv til bladet@basenji.no /btv@basenji.no

Bli abonnent på Bladet/Btv

  • Aktuelt lesestoff og videoepisoder fra basenjimiljøet i inn- og utland.
  • Bladet og Btv
  • Intervju og presentasjon av basenji-folk
  • “Basenji-praten”, fast spalte for videointervju med aktive basenji-eiere 
  • Tips og råd for hverdagslivet med basenji (oppdragelse, stell, trening, etc.)
  • “3 om basenji” fast spalte med en uformell prat med 3 basenjieiere, om ulike tema.
  • “Valpekassa” litt “behind-the-scenes” om arbeidet som oppdretter. vi får litt ekstra innblikk i hvordan de jobber med alt fra planlegging til valpen flytter ut.

 

Kun kr. 360,- for et helt år.

Allerede abonnent?

Logg inn for å få tilgang til bladet og Btv