Om basenji.no

Velkommen! Basenji.no er en raseorganisasjon for en av verdens eldste hunderaser, den afrikanske urhunden basenji. Raseorganisasjonen er etablert av en gruppe oppdrettere med ønske om å stå sammen for arbeidet med god og seriøs avl og oppdrett av denne spesielle og flotte rasen. Og ikke minst lage et godt samlingssted for basenjieiere i Norge. Organisasjonen Basenji.no styres av sine oppdretterne i fellesskap.

Fellesskapet

Basenji er en intelligent, elegant og hengiven urhund, med mye spillopper, god humor og sterke meninger, men med stor rettferdighetssans – slik ønsker vi også at miljøet blant oppdrettere og basenjieiere her på Basenji.no skal være.  Sterke meninger og litt forsiktig murring skal det være høyde for, men det skal være dressert oppførsel. Det tillates ikke noe form for bjeffing, en basenjieier bjeffer ikke, de jodler 😛

Basenji.no drives av våre oppdrettere for å fremme rasen i Norge, vi har en åpen Facebook-gruppe der vi ønsker alle interesserte til å være med, bidra med gode historier, spørsmål, bilder og alt som har med basenji å gjøre. Alle har vi mye å lære av hverandre, og alle har vi jo en felles interesse for denne firbente sjarmøren.

Det er også mulig å følge oss på Instagram (@basenji.no) der det vil være fullt av basenjibilder både fra inn og utland. Følg oss, tagg oss og vi vil reposte mye fra våre følgere. 

Lurer du på noe?
Ta gjerne kontakt direkte med en av våre registrerte oppdrettere, eller send oss en epost: post@basenji.no

Basenji.no Bladet

Et online abonnementsbasert magasin.
Bladet er et nettmagasin for alle basenji-interesserte i Norge, fyllt med firbent lesestoff om denne særegne rasen. Nyttige tips, aktuelle artikler og intervju med basenjifolk som har noe på hjertet.

-lansering i løpet av juni

Basenji.no Facebook-gruppe

En åpen facebook-gruppe for alle med interesse for basenji, et sted å dele historier, bilder og et sted for å stille spørsmål og lære mer om rasen. Det skal være et nyttig, informativt og hyggelig sted for og om rasen. Det tillates ikke noe form for bjeffing, en basenjieier bjeffer ikke, de jodler:P

Velkommen

Meny