Om basenji.no

Basenji.no er et samlingspunkt for eiere og oppdrettere med en av verdens eldste hunderaser, den afrikanske urhunden basenji. Basenji.no ble etablert av en gruppe oppdrettere med ønske om å stå sammen for arbeidet med god seriøs avl og oppdrett av denne spesielle og flotte rasen. Og ikke minst bidra til et godt samlingssted for basenjieiere i Norge.

Nettmagasinet

Bladet & Btv
Bli abonnent

Abonnementsservice:
abonnent@basenji.no

Fellesskapet

Basenji er en intelligent, elegant og hengiven urhund, med mye spillopper, god humor og sterke meninger, men med stor rettferdighetssans – slik ønsker vi også at miljøet blant oppdrettere og basenjieiere her på Basenji.no skal være.  Sterke meninger og litt forsiktig murring skal det være høyde for, men det skal være dressert oppførsel. Det tillates ikke noe form for bjeffing, en basenjieier bjeffer ikke, de jodler 😛

Basenji.no drives av våre oppdrettere for å fremme rasen i Norge, vi har en åpen Facebook-gruppe der vi ønsker alle interesserte til å være med, bidra med gode historier, spørsmål, bilder og alt som har med basenji å gjøre. Alle har vi mye å lære av hverandre, og alle har vi jo en felles interesse for denne firbente sjarmøren.

Det er også mulig å følge oss på Instagram (@basenji.no) der det vil være fullt av basenjibilder både fra inn og utland. Følg oss, tagg oss og vi vil reposte mye fra våre følgere. 

Lurer du på noe?
Ta gjerne kontakt direkte med en av våre registrerte oppdrettere, eller send oss en epost: post@basenji.no

Basenji.no Bladet

Et online abonnementsbasert magasin og nettTV-kanal.
Bladet er et nettmagasin for alle basenji-interesserte i Norge, fyllt med firbent lesestoff om denne særegne rasen. Nyttige tips, aktuelle artikler og intervju med basenjifolk som har noe på hjertet. Btv har månedlige episoder med innslag og intervjuer med ulike tema om basenji, en liten nettTV kanal og videopodkast.

Basenji.no flokken – Facebook-gruppe

En åpen facebook-gruppe for alle med interesse for basenji, et sted å dele historier, bilder og et sted for å stille spørsmål og lære mer om rasen. Det skal være et nyttig, informativt og hyggelig sted for og om rasen. Det tillates ikke noe form for bjeffing, en basenjieier bjeffer ikke, de jodler:P

Velkommen