Basenji kalender

Vi lager årskalender med flotte, koselige og morsomme bilder av basenji. Noe som pynter opp på veggen og presenterer et flott mangfold av denne fantastiske særegne rasen vår. Bli med å delta med bilde av din basenji!

Det blir trykt kalender for 2022 med bare basenji! Vi ønsker å vise mangfoldet av denne flotte rasen, og ikke minst vise hverdags- og familiehunden. Det er jo den det er flest av, vårt kjære familiemedlem på 4 ben, litt kosen, litt rampete, tja.. litt av alt.

Vi har overtatt fotokonkurransen som ble startet i NBK som en medlemskonkurranse, med månedens bilde. Det mangler 3 mnd for å ha klart til full kalender. Det tenker vi at dere basenjieiere der ute klarer å bidra med noen flotte bilder for de siste månedene. Så satser vi på at dette kan bli en årlig tradisjon? Ny flott basenjikalender hvert år? Det får vi til.

Vi ønsker mange bilder og gode øyeblikk med denne fantastiske rasen vår. Pene bilder, morsomme bilder, situasjonsbilder, søte bilder, unge basenjier,gamle basenjier…. alt hva basenjilivet byr på 🙂

Alle kan delta hver måned med inntil 3 bilder hver. Avstemming skjer ved 1-10 rangering fra publikum måneden etter. (dvs. for januar: bilder kan sendes inn hele januar, avstemning skjer i februar)

Vi starter nå med å åpne konkurranse for Mai og Juni bilder ut hele juni.

 

Meny