Intervjuer med norske basenjioppdrettere

Redaktør

Det er nå sesongen for basenjivalper og ventetiden for både oppdrettere og kommende basenjieiere. For oppdrettere av basenji så er adventstiden ventetid på små firbente “julegaver”, ventetiden på ny generasjon med basenjier og få se nye resultater av avlsarbeidet.

Vi i Btv lager nå en serie vi har kalt “Oppdretterpraten“, en serie intervju med norske basenjioppdrettere slik at alle som er interessert i rasen kan bli bedre kjent med folkene bak. Få et innblikk i hvem disse oppdretterne er og hvordan de arbeider med rasen.

I desember 2022 så starter Btv også en serie som vi har kalt “basenjivalpen uke for uke” hvor seerne vil få følge mer detaljert arbeidsprosessen fra paring til valpen flytter ut fra oppdretter ved 8-ukers alder. Det blir opptak fra valpekassen hvor vi får følge valpenes utvikling fra uke til uke med nye episoder hver søndag. Logg inn for å se mer eller sikre deg abonnement i dag slik at du får med deg vinterens valpeserie. Kun 240,- pr. år for de som tegner abonnement før 1. desember. (fom. 1/12-22 kr. 360,-)

Det ligger flere kullplaner ute på Basenji.no sine nettsider nå og valpefødsler er ventet i siste halvdel av desember på de fleste.
Les mer i Bladet

Mer Baroo