Tett på oppdretterlivet og valpetiden

Redaktør

I Bladet og BasenjiTV vil du i vinter kunne få følge oppdretterlivet og valpetiden helt tett på, i en unik serie med ukentlige episoder fra valpekassen.

Vår serie “Valpetiden uke for uke” der vi skal følge 4 kull fra parring og fødsel til valpene er gamle nok for å flytte hjem til sine respektive familier. Her får du et unikt innblikk i en oppdretters hverdag i selve valpetiden og følge med utviklingen i de 8 første ukene av en valps liv.

Det er Chimlin Basenjis og Catarro Cani vi skal få følge denne vinteren og til sammen 4 valpekull, alle ventes med fødsel siste uken før jul. Tispene ble paret alle fire samme helg, 22-24. oktober.
Det er løpetid og klart for parring. Btv skal følge 4 kull i vinter og det hele starter her med tidenes roadtrip, da 4 tisper skulle pares samme helg…. Catarro Cani hadde tre tisper med optimal dag lørdag, søndag og mandag…. det var bare det at det skulle skje i Trondheim, Bergen og Stockholm. God tur!

Første episode ligger klar, logg deg inn på Bladet/Btv  og bli med på oppdretternes reise i valpetiden. Har du ikke tegnet abonnement ennå så start nå, slik at du får med deg hele reisen. Bli abonnent: https://basenji.no/nettmagasinet-bladet/

Mer Baroo