Hundepromenaden 2021

Redaktør

Helgen 18-19. september arrangeres Agria Hundepromenade for fjerde år på rad, et veldedig arrangement der vi alle hundeeiere oppfordres til å delta ved å gå tur med hunden i løpet av helgen. Enten vi går sammen med andre eller alene, blir du med?

Ut på tur skal vi vel uansett? Så hvorfor ikke melde seg på Hundepromenaden 2021 og gå for en god sak. For hver påmeldte ekvipasje så donerer Agria kr. 10,- til Solplassen, et omplasserings- og hvilehjem for eierløse hunder. Det er en frittstående organisasjon som driftes i hovedsak av frivillige og alle inntekter går til hundene. Det er ikke bare omplassering av hunder de jobber med, det er også et hundegamlehjem for eierløse gamle hunder. Et fantastisk arbeid som virkelig trenger hver krone de kan få i støtte, derfor er Hundepromenaden en fin anledning til å ta en tur med din firbente venn og ha litt ekstra god følelse med promenaden 🙂

I fjor ble Hundepromenaden arrangert i flere land samtidig, alle med ulike veldedige formål. I Norge ble det rekordoppslutning med over 2000 deltakere, en seksdobling fra året før. Det må jo inspirere til en god økning i år?

Skal vi få mange basenji med i promenaden i år? JA! Vi oppfordrer alle til å melde seg på med sin basenji på årets promenade. Og dele bilder på instagram med #agriahundepromenade så fyller vi den med alle de flotte hundene våre, en god deal?

Vi lager god reklame for rasen vår! Og så støtter vi en god sak, ikke bare for vår rase med for alle hunder. Vi i redaksjonen har meldt oss på, har du?

Alle kan delta, akkurat der du bor. Husk bare å meld deg på her: https://www.agria.no/hund/hundepromenaden-2021/ Husk, det er gratis å melde seg på, du deltar ved å gå tur med hunden i løpet av helgen. Viktig å registrere din deltakelse for at det skal regnes med i donasjon til Solplassen.

Så er det bare å lade opp til en fin promenade på lørdag eller søndag, og del gjerne bilde på insta, med #agriahundepromenade og tagge @agrianorge. Vi håper på mange basenji der. Vi legger ut en post i fb-gruppen også for å samle bilder

God promenade!

Mer Baroo