Ny Facebook-gruppe for basenji-interesserte

Redaktør

Har du noe på hjertet? Noen basenji-historier, kanskje søte eller morsomme bilder? Eller om det er spørsmål som handler om basenji. Da ønsker vi deg velkommen inn på basenji.no sin facebook-gruppe, som er lagt opp for nettopp det å dele bilder, historier, spørsmål og informasjon rundt basenji og livet med denne flotte rasen.

Velkommen inn: https://www.facebook.com/groups/basenji.no

FB-gruppen Basenji.no skal være et hyggelig sted å være for alle, og med ønske om at vi kan glede, inspirere og være til nytte for hverandre. Gruppen administreres av en liten gjeng som ønsker å være med på å bygge et godt online basenjimiljø i Norge. 

Gruppen er til for deg og alle andre basenjifolk der ute, altså en plass for beasenjieierne, det vil være dere som former gruppen og hva man vil finne der. Moderatorene skal bare veilede og ha et overblikk på at vi oppfører oss slik man bør… Vi er jo ganske lik våre hunder…, vi trenger litt klare faste regler… hehe..  Men husk, en basenjieier “bjeffer” ikke.. -vi jodler 🙂 

Reglene er slik det stort sett er med basenji i hus, det skal være en viss takhøyde for sterke meninger og mulighet for å ikke være helt enig. Men, det er enkle grenser og man skal allikevel kunne være høflig og respektere andres meninger.

Basenji.no er et samlingssted for rasens eiere og slik skal det være. Vi vil ikke ha klaging og angrep på andre personer, sider/grupper eller klubber/organisasjoner. Det skal være et positivt hyggelig sted. Så, hjertelig velkommen inn!!

Mer Baroo