Offisiell rasespesial

Redaktør

Merk dere helgen 6-7. august 2022, da er det tid for den årlige offisielle rasespesialen til Svenska Basenjisälskapet. Det blir en helg med mye sosialt og mange flotte basenji, veldig kjekt for alle basenjieiere uansett om du er aktiv med utstilling eller ikke. Dette er årets store basenjitreff og holdes på Läckö Strand, Lidköping i Sverige.

Det blir offisiell utstilling med valpeklasser, voksne og veteraner på lørdag, med spesialdommer Rainer Fendel, Kennel Mutabaruga’s, Tyskland. På kvelden samles det til jubileumsmiddag og sosialt samvær i forbindelse med at Svenska Basenjisälskapet er 45 år i år.

Søndag blir det aktiviteter og spesialklasser med, beste hale, beste ører, beste rynker, etc. Veldig artig å være med på for alle, påmelding gjøres på stedet den helgen. Det ligger an til en fantastisk flott helg med mange fine firbente og lærerikt godt sosialt selskap med oppdrettere og eiere av basenji. Vi håper mange tar turen, dette blir garantert årets høydepunkt for basenjieiere. En liten tur over grensen den helgen kan anbefales.

 

Mer Baroo